KAKO DA ZNAŠ DA LI TVOJA MAČKA PLANIRA DA TE LIKVIDIRA

autor: Metju Inmen
naslov: KAKO DA ZNAŠ DA LI TVOJA MAČKA PLANIRA DA TE LIKVIDIRA
izdanje na srpskom: Dereta, 2014.
broj strana: 132
povez: broširani
format: 17×18
pismo: latinica
ISBN: 978-86-7346-950-8
originalno izdanje: Matthew Inman, How to Tell If Your Cat Is Plotting to Kill You, 2012.

Opis izdavača
Kako da znaš da li tvoja mačka planira da te likvidira vesela je i briljantna mešavina, neretko grubih šala, činjenica i uputstava o mačkama koja dolazi iz stvaralačke Zemlje čuda Meta Inmena, strip-crtača i osnivača čuvenog sajta TheOatmeal.com. U ovoj knjizi ćete naći najurnebesnije šale u vezi s mačkama i potvrdu da sve predrasude koje imamo o njima zaista jesu tačne: mačke su samožive zloće kojima mnogi od nas jednostavno ne mogu da odole.

Ako i vi patite od stalnih mačijih „izliva ljubavi grebanjem“, ovo je knjiga za vas! A može da vam posluži i kao štit ako je neophodno.
Veronika Bajmont, host Tekzilla i Game On!

Čovek koji stoji iza sirovih crteža i grubih šala je dvadesetosmogodišnji Metju Inmen. Od 2009, kada se Inmen latio posla, svet ne prestaje da umire od smeha.
Nik Karbon, Time

Briljantno, originalno i neviđeno zabavno. Zaista nervira taj Inmenov jedinstveni pogled na svet i sposobnost da vas iz strane u stranu tera da s odobravanjem klimate glavom i da umirete od smeha.
Kako ga samo mrzim.
Dejvid Torn, 27bslash6.com

Suludo zabavno.
Roza Golian, TODAY.

Met je prvi rođeni stend-ap komičar na internetu. Ova knjiga, kao i čitav njegov opus, dokaz su kako sjajno opipava puls ljudi koji poput mene vise na internetu. Ona pokazuje zašto je sjajno biti otkačen, duhovit i zašto je internet tako fantastična stvar – kao i Met Inmen.
Ben Hju, izvršni direktor IcanHasCheeseburger.com

* * *

Novosti na Knjigoskopu možete da pratite preko Facebook straneInstagram profila i YouTube kanala.

Large Blog Image